Becker haalt via Twitter uit naar ‘rat’ Kyrgios

Door:
30-06-2020

Boris Becker heeft via Twitter uitgehaald naar Nick Kyrgios, die maandag zijn ongenoegen uitsprak over het gedrag van Alexander Zverev. Becker (52) was niet gediend van de videoboodschap van Kyrgios.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik hou niet van ratten! Iedereen die medespelers uitdaagt, is geen vriend van mij! Kijk in de spiegel, want je denkt dat je beter bent dan wij”, schreef de zesvoudig grandslamkampioen. Landgenoten Becker en Zverev hebben nauw contact samen.

Kyrgios was er snel bij en reageerde direct op de beschuldigingen van de tennislegende. “In godsnaam, Boris, ik doe dit niet om te concurreren of omdat ik probeer iemand onder de bus te gooien. Het is een wereldwijde pandemie en als iemand zich net zo idioot gedraagt als Alex, dan roep ik hem tot de orde. Simpel”, antwoordde de 25-jarige Australiër.

‘Ik neem het alleen op voor de mensen’

En later: “Een rat? Omdat ik iemand wijs op zijn verantwoordelijkheden? Een bijzondere manier van denken voor een kampioen. Ik neem het alleen op voor de mensen.” Becker vervolgens: “Het is vreselijk en het heeft vele levens gekost. Maar alsnog hou ik niet van ratten.”

Zverev deed onlangs mee aan de Adria Tour van Novak Djokovic, waar meerdere spelers besmet met het coronavirus bleken. Zverev liep het virus niet op, maar zei desondanks toch in quarantaine gegaan. Echter, een paar dagen na die belofte werd hij al gespot op een feest in Monte Carlo.

“Dus ik word wakker en ik zie over de hele wereld controversiële dingen gebeuren. Maar één ding dat me opviel, was Sascha Zverev. Weer hij, kom op. Hoe egoïstisch kun je zijn?”, sprak Kyrgios in een videoboodschap op Instagram. “Sorry zeggen tegen het publiek en niet je verantwoordelijkheid nemen.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD