Beelden: Jan Smit breekt de studio af in Tel Aviv…

|Jan Smit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het scheelde niet veel of de muren van de presentatiestudio van Cornald Maas en Jan Smit in Tel Aviv had het begeven. Terwijl Duncan Laurence met zijn liedje Arcade werd uitgeroepen tot winnaar, kon Jan Smit zijn emoties niet meer langer bedwingen.

Als een wildeman sprong hij van geluk door de studio en omarmde zijn kompaan Cornald. Jarenlang presenteert het duo het Eurovisie Songfestival en de hoop op winst ging steeds weer in mist op.

Jan Smit, die toch al door een vlijmscherp commentaar op het mislukte optreden van Madonna opviel, lijkt overigens ook de belangrijkste kandidaat om volgend jaar het songfestival in Nederland te presenteren. Gedacht wordt bovendien aan Dionne Stax van het NOS Journaal als duo-presentatrice. Een andere nam die in Hilversum valt, is die van Eva Jinek vanwege haar vlekkeloze beheersing van de Engelse taal.

Belangrijkste kandidaten om het evenement te organiseren zijn Amsterdam en Rotterdam. In de hoofdstad is dat de Ziggo Dome en de Rai, waar ook het grootste hotel van Nederland dan is geopend. In Rotterdam gooit Ahoy hoge ogen. Steden moeten binnen een maand een bidbook inleveren.

https://www.instagram.com/p/Bxr7M2hIOiS/

Tags

AMSTERDAMCORNALD MAASDIONNE STAXDUNCAN LAURENCEEVA JINEKJAN SMITROTTERDAMTEL AVIV

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck