Bekendmaking zwangerschap Meghan Markle was ‘sociale blunder’

Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Meghan Markle en prins Harry zijn met regelmaat in de media. Nu er in augustus een boek gepubliceerd zal worden over het stel, worden er enkele onthullingen gedaan. Het boek ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’, zal in augustus worden gepubliceerd. Nu blijkt dat de bekendmaking van Meghan Markle’s zwangerschap een enorm sociale blunder was en enkele boze familieleden met zich meebracht. Ook prins Harry zou zich hebben geschaamd voor de onthulling. 

Tijdstip aankondiging onwijs fout

Zo blijkt uit een artikel van The Daily Mail dat de bekendmaking van de zwangerschap werd gedaan op de bruiloft van prinses Eugenie en Jack Brooksbank’s in 2018. Dit schoot onder andere bij de bruid en haar moeder Sarah Ferguson in het verkeerde keelgat. Ook prins Harry schijnt het niet eens te zijn geweest met de timing van de bekendmaking. Hij zou zich beschaamd hebben gevoeld. Het boek laat weten dat het een onwijs foute stap was om de schijnwerpers zo van Eugenie af te halen. 

Boze moeder van de bruid

Over de moeder van Eugenie wordt gezegd dat ze onwijs boos is. Zo plaatste zij op Twitter een foto van de bruiloft van haar dochter, op hetzelfde moment dat Harry en Meghan hun bekendmaking deden. Ook publiceerde Sarah Ferguson nog drie andere berichten na de bekendmaking, maar geen enkel bericht ging over de zwangerschap.

Onduidelijkheid aankondiging

Toch is er veel onduidelijkheid of de bekendmaking daadwerkelijk tijdens de bruiloft plaatsvond. Zo liet een bron aan Bazaar.com weten dat prins Harry en Meghan het nieuws eerder hadden aangekondigd aan de familie. Maar dat het wel de bruiloft was waar de familie elkaar voor het eerst zou zien sinds de bekendmaking. Een woordvoerder van het Kensington paleis liet toen weten ‘verheugd’ te zijn voor Harry en Meghan. Zij deden deze officiële aankondiging op de 59e verjaardag van Sarah Ferguson

Tags

HARRYHARRY EN MEGHANMARKLEMEGHANMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINSES MEGHAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck