Belgische voetbalclub Genk zoekt ‘ontsmetter’ voor uitwedstrijden

Door:
29-06-2020

De Belgische voetbalclub KRC Genk is samen met het schoonmaakbedrijf ITZU op zoek naar de eerste zogenoemde ‘Chief Cleaning Officer’. De CCO moet zorgen dat het goed gesteld is met de hygiëne tijdens de uitwedstrijden van de club.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Sinds de corona-uitbraak wint hygiëne alleen maar aan belang en daarom werven we een CCO, die de kleedkamer tijdens uitwedstrijden gaat ontsmetten. Zodra supporters weer toegelaten zijn, is de Chief Cleaning Officer ook verantwoordelijk voor het opruimen van het uitvak”, vertelt Stephan Poelmans, commercieel directeur van KRC Genk.

De Chief Cleaning Officer kan bij de start van de nieuwe competitie aan de slag, normaal gezien begin augustus. “Als we uit spelen, doen we er alles aan om het stadion van de gastheer netjes achter te laten en dat geldt zowel voor onze spelers, als voor onze supporters”, aldus Poelmans. “Op deze manier deel uitmaken van KRC Genk is ongetwijfeld een droom van heel wat supporters. Bovendien gaat het om een betaalde baan, die je perfect kan combineren met je hoofdberoep. Het spreekwoord ‘van je hobby je beroep maken’ is hier dus zeker van toepassing.”

Gegadigden hebben tot 3 juli om hun interesse kenbaar te maken. Op 21 juli is de naam van de ‘Chief Cleaning Officer’ bekend.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD