‘Bennifer’ weer samen?!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Zit er een liefdes-reünie in voor Jennifer Lopez en Ben Affleck? De twee verbraken in 2004 hun verloving, maar zijn samen gespot tijdens een romantisch weekendje weg. 

Beiden sinds kort single

Zowel Jennifer als Ben zijn sinds kort weer single. JLO kondigde nog geen maand geleden aan dat de verloving met Alex Rodriguez is afgeblazen. Niet lang na die aankondiging zou Lopez na haar optreden afgelopen week bij VAX Live Concert, met ex-vriend Ben Affleck in het vliegtuig zijn gestapt.

‘Ze is blij met hem’

In april deed People al een grote onthulling. Ben en JLO zouden toen al samen gespot zijn. Toen spraken de twee thuis bij elkaar af. Nu ging het ‘voormalig’-koppel dus een stapje verder. ‘Bennifer’ bracht namelijk een weekend door in een luxueuze resort in het Amerikaanse Montana. In het luxe privégemeenschap Yellowstone Club konden JLO en Ben ongestoord genieten van een privé-ski-/ en golfresort. Een insider onthult in People dat de twee ‘tortelduifjes’ erg hebben genoten van hun weekendje weg. ,,Ze is blij met hem en brengt graag tijd met hem door”, aldus de insider. 

Close

Een bron maakt aan TMZ duidelijk dat Jennifer wel vaker goed contact onderhoudt met haar ex-vriendjes. Het is echter wel opmerkelijk dat Jennifer zonder haar kinderen een weekendje weggaat. Dat komt zelden voor. Een bezoeker van Yellowstone Club vertelt verder aan TMZ dat de twee erg close leken. 

Geen genoeg van elkaar?

Na hun bezoekje aan het resort konden de twee kennelijk nog geen afscheid nemen van elkaar. Zo schreef TMZ dat Bennifer het weekendje weg afsloot bij Jennifer thuis in Bel-Air.

Tags

BENBEN AFFLECKJENNIFER LOPEZJLO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck