Bezoekersrecord eredivisie vrouwen in aantocht

Door:
17-02-2020

Het eerste optreden ooit van het vrouwenelftal van voetbalclub PSV in het Philips Stadion gaat een nieuw toeschouwersrecord opleveren in de eredivisie voor vrouwen. De best bezochte competitiewedstrijd voor vrouwen tot nu toe vond in 2009 plaats in het stadion van Willem II. De Tilburgse vrouwen ontvingen destijds AZ voor 10.000 toeschouwers. Voor het duel tussen PSV en Ajax op vrijdag 20 maart zijn inmiddels al 11.000 kaartjes verkocht, meldt de Eindhovense club.

Het Philips Stadion is bekend terrein voor de topspeelsters. De Oranje Leeuwinnen speelden er al drie interlands en trokken een record aantal toeschouwers (30.640) naar Eindhoven tijdens het uitzwaaiduel voor het WK 2019. Ook loopt er een bid met een rol voor oud-PSV’er Daniëlle van de Donk om de Champions League-finale voor vrouwen in 2023 naar het Philips Stadion te halen. De tickets voor het duel tussen PSV en Ajax kosten slechts 3 euro.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen