Bibi Breijman zwanger van derde kindje

Bibi stopt met mislukt zangproject en wordt full time moeder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Groot nieuws voor Bibi Breijman en Waylon: de twee verwachten hun derde kindje. Nadat weekblad Privé het nieuws naar buiten bracht dat Bibi ruim twee maanden zwanger is, heeft ze inmiddels het nieuws bevestigd op Instagram.

Bibi streek over haar vergevingsgezinde hart toen naar buiten kwam dat Waylon haar had bedrogen tijdens haar tweede zwangerschap. Toch bekende ze later dat die periode niet makkelijk voor haar was. Zo kon ze door alles wat er gebeurd was eerst geen borstvoeding geven en door haar heftige bevalling zat ze een tijdje in een rolstoel.

‘Bibi zwanger’

Maar ondanks de heftige bevalling en het bedrog van haar partner, wilde Bibi toch voor een derde kindje gaan. Weekblad Privé onthult dat Bibi de afgelopen dagen vol trots in haar omgeving heeft verteld dat ze ruim twee maanden zwanger is. Inmiddels heeft Bibi het nieuws op haar Instagram bevestigd.

‘Sterker dan ooit’

Bibi luchtte de afgelopen tijd overal haar hart over het vreemdgaan van Waylon, maar de twee hebben elkaar weer helemaal gevonden. ,,Als je boos bent, wees vooral boos op een ruimte van twee vierkante meter”, zegt Bibi in Privé. ,,Uit het en ga niet weg. We hebben elkaar sindsdien helemaal gevonden. We zijn juist sterker dan ooit, samen, met elkaar, als gezin. Deze periode en alle meningen die er van alle kanten op mij afkwamen, hebben me heel dicht bij mezelf gebracht en lieten me inzien wat ik belangrijk vind in het leven.”

Gezin

En het belangrijkste voor Bibi is haar gezin. ,,Jullie mogen me allemaal haten dat ik voor mijn gezin ben blijven staan, maar dat is toch het allerbelangrijkste? Je kunt wel terug gaan lopen haten en een slachtoffer worden, maar het is veel fijner om het te uiten met liefde”, aldus Bibi. ,,Ik ben van me af gaan schrijven en ben de studio in gedoken om nieuwe muziek te maken. Dat was eerst heel zwaar en confronterend om terug te horen – je eigen pijn in een liedje – maar toen knuffelde iedereen me in de studio en was de pijn van me af.”

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck