Bloeit liefde tussen Annemiek en Erik toch nog op?

Door: DitjesenDatjes
13-05-2020

Het Boer zoekt Vrouw-avontuur was voor Annemiek een grote teleurstelling. Ze had ruim 600 brieven. Genoeg keuze en aandacht dus, maar ze werd vooral geconfronteerd met zichzelf en met haar torenhoge eisen. Eén man zag ze wel zitten, maar hem stuurde ze naar huis wegens de afstand tussen zijn woonplaats en die van haar. Toch is er nog hoop…

Nog steeds contact

Erik en Annemiek hielden allebei van paarden, weten allebei wat het is om een eigen bedrijf te hebben en hadden ook nog eens interesse in elkaar. Wat willen ze nog meer, dacht Yvon. Annemiek stuurde Erik toch naar huis, want de afstand tussen haar bedrijf en zijn bedrijf, ruim een uur rijden van elkaar, vond ze toch te groot. Nu de opnames voorbij zijn blijkt dat die afstand toch goed te overbruggen is, zeker met alle moderne technologie. De twee hebben namelijk nog steeds contact met elkaar! 

“Ik heb nog wel contact met Erik”, laat Annemiek weten op de website van Boer zoekt Vrouw. ,,We bellen regelmatig.” Toch denkt de boerin nog steeds dat het niets kan worden tussen hen. ,,We hadden het er laatst samen nog over. We zien elkaar echt als vrienden. Gewoon gezellig.” Hopelijk kan Eri toch zijn ware gevoelens aan Annemiek laten zien en ervoor zorgen dat de gesloten boerin zich toch open durft te stellen voor de liefde. 

Meer DenD