BN’ers zijn ‘team Monique’ na breuk met André Hazes

Door: Ditjes en Datjes
10-11-2019

Monique Westenberg leeft de afgelopen dagen in een ware nachtmerrie. Als gedumpt worden niet al erg genoeg is, laat haar ex André Hazes jr. ook nog eens via een appje weten dat hij een ander heeft. En ,,wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, laat Monique weten. Bekende vrouwen steken haar een hart onder de riem en laten weten dat ze de single moeder steunen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Persbericht

,,Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn” laat het management van Hazes weten aan de media. ,,De breuk dateert al van enige maanden geleden maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit. Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven.”

Kwetsend en onverwacht

Het persbericht van André management komt voor Monique nogal onverwacht en dat vindt ze nogal kwetsend. ,,Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk.” aldus een verdrietige Monique.

BN’er vrouwen staan klaar

Van Leontine Borsato tot Olcay Gulsen, Chantal Janzen en Nicolette van Dam. Gelukkig staan alle vrouwelijke BN’ers voor haar klaar en proberen de nieuwe vrijgezel op te beuren met hartjes en berichten via social media. Zo schrijft Lieke van Lexmond: ,,Heel veel liefde voor jou. Wees lief voor jezelf, knuffel lekker tegen je mooie mannetje aan en weet dat tijd heelt.” en Miljuschka post: ,,Kinderen gaan voor alles. Hou je rug recht want mamas kunnen niet gebroken worden.” André Hazes heeft zijn reacties onder zijn posts maar even uitgezet op Instagram…

View this post on Instagram

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij. Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Meer DenD