‘Boer Bastiaan heeft keuze al gemaakt’

Door: DitjesenDatjes
23-04-2020

Bastiaan heeft nog een keus tussen twee briefschrijfster. Milou en Elise lijken een leven met de boer allebei wel te zien zitten en de boer is na dagen van oppervlakkige gesprekken nu ook echt geïnteresseerd in de dames. Volgens Steffi en Roel mag het keuzemoment snel komen, want zij denken dat Bastiaan wel weet voor wie hij gaat kiezen. 

Relatie op afstand

Milou is dol op boer Bastiaan. Ze straalt helemaal als ze hem ziet, maar tegelijkertijd lijkt ze te twijfelen aan het boeren leven. Ze wil duidelijk geen huisvrouw zijn en werkt momenteel in Duitsland wat voor nog een groot probleem zorgt: de afstand. De zeeuwse aspergeboer ziet een lange afstandsrelatie namelijk niet zitten, maar zomaar verhuizen naar Nederland ziet Milou dan weer niet zitten. Is dit een probleem waar ze samen niet uitkomen?

‘Hij is er wel uit’

Elise woont praktisch om de hoek bij Bastiaan en zei enkele weken terug dat ze het gevoel heeft dat ‘dit ‘m is’. Ze hoefde alleen nog maar te wachten totdat de boer de andere vrouwen naar huis stuurde. In de meest recente aflevering lijkt ze toch meer te twijfelen. Steffi en Roel hebben het idee dat boer Bastiaan al weet wie hij leuker vindt: ,,Ik denk dat het keuzemoment volgende week ook hoog tijd wordt, want ik denk dat hij er wel uit is”, zegt Steffi in een video op de website van Omroep Brabant. Haar vriend Roel voegt daaraan toe dat Bastiaan in een luxepositie zit omdat beide vrouwen hem wel willen.

Meer DenD