‘Boer Bastiaan maakte grote fout’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Bastiaan moest in de aflevering die afgelopen zondag werd uitgezonden kiezen welke van de drie vrouwen hij naar huis ging sturen. Hij koos uiteindelijk voor Madeleen. Volgens Roel en Steffi en verkeerde keus, want zij vonden haar de leukste van de drie.

‘Leukste vrouw naar huis’

,,Het zag er weer leuk uit, maar hij heeft wel de leukste vrouw naar huis gestuurd”, zegt Roel in een vlog die Steffi en hij iedere week maken voor Omroep Brabant. ,,Maar dat is aan Bastiaan zelf”, voegt Steffi snel toe. Wel vindt het koppel dat Bastiaan nu wel de tijd heeft genomen om de vrouwen beter te leren kennen. Hij nam namelijk alle drie de vrouwen apart mee voor een ritje in de tractor. ,,Ze hebben allemaal gratis tractorrijles gehad.” Roel weet nog goed het moment waarop Steffi hem voor de eerste keer meenam in de tractor. ,,Zelfde als bij ons toen. Dat was een heel goed gesprek. Dan kun je tenminste elkaar vertellen hoe het echt zit.”

Elise en Milou

Gelukkig leek Madeleen niet heel erg verdrietig over haar exit, hoewel ze wel een traantje moest wegpinken. De vrouw had namelijk al meerdere malen haar twijfels geuit over Bastiaan en vond dat hij heel weinig interesse toonde. Als het aan briefschrijfster Elise ligt stuurt Bastiaan ook Milou snel naar huis. De blondine heeft namelijk heel sterk het gevoel dat Bastiaan de ware is voor haar.

Tags

BASTIAANBOER ZOEKT VROUWBZVFOUTMADELEENMILOUROELSTEFFIYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck