‘Boer Bastiaan werkt te veel’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Steffi en Roel vroegen zich enkele weken geleden nog af of boer Bastian wel werkt, want in Boer zoekt Vrouw zagen ze geen beelden van de akkerbouwer met z’n handen in de aarde. Die opmerking moeten ze nu terugnemen, want nu vinden ze dat hij veel te veel werkt.

‘Neem de tijd’

De witlofpennen moeten uit de grond worden gehaald en die klus kan niet uitgesteld worden. Precies in de week dat de dames komen logeren bij boer Bastiaan moet hij bijna de hele dag op het veld zijn om zijn werk te doen. Steffi en Roel geven iedere week hun mening over de boeren en de manier waarop zij het BZV-avontuur aangaan. Van boer Bastiaan zijn de twee duidelijk niet gecharmeerd. ,,Je werkt momenteel denk ik een beetje te veel. Neem de tijd om die vrouwen te leren kennen”, zegt Steffi tegen de camera in de vlog.

Werken in het huishouden

Teleurstelling voor de vrouwen en vooral heel onhandig voor Bastiaan. Hoe gaat hij de briefschrijfster leren kennen? Terwijl de andere boeren gaan wandelen of schilderen met hun vrouwen, laat Bastiaan Milou en Vera de lunch maken en het avondeten bereiden. En dat valt niet goed bij Milou.

Milou, die werkt in Duitsland en graag een eigen carrière heeft, vindt het huishouden doen maar niets. Ze ziet zichzelf dan ook niet iedere dag het eten bereiden voor Bastiaan en de andere werkers. Elise lijkt zich nergens aan te ergeren en er zeker van te zijn dat Bastiaan voor haar de ware is.

Tags

BOER BASTIAANBOER ZOEKT VROUWBZVROELSTEFFI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck