Boer Geert beweert: ‘Televisie gaat om kijkcijfers’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Oud-deelneemster Steffi en ook Vera, een van de briefschrijfsters van boer Geert, zijn het er over eens: in Boer zoekt Vrouw worden deelnemers niet geframed en anders neergezet dan ze zijn. Boer Geert lijkt daar een ander idee over te hebben. 

‘We zijn er nuchter onder’

Echt lekker uit de verf kwam boer Geert niet meer na een aantal afleveringen. Hij begon als een charmante agrariër, maar al snel vonden kijkers dat Geert niet naar diepgang zocht en eigenlijk alleen maar flirtte, maar geen gevoelens deelde. De meningen over hem waren dus niet zo positief, en dat werd alleen maar slechter door de uitzending van de citytrip. Terwijl Angela zich openstelde en bereid was de boer te leren kennen en het te hebben over wat zwaardere thema’s, hield Geert het wederom allemaal op de oppervlakte.

Toen Geert eindelijk tegen Angela zei dat hij geen relatie zag zitten, bracht hij dat volgens velen nogal bot. Geert zegt nu tegen de Gelderlander dat er wel het een en ander geknipt is. ,,Televisie gaat om kijkcijfers. De makers hebben honderden uren film, maar moeten keuzes maken in wat ze uitzenden, mensen thuis reageren daar dan op.” Het zal veel mensen niet in de koude kleren gaan zitten als ze op Twitter belachelijk worden gemaakt, maar Geert haalt zijn schouders op. ,,Ach, ik heb er schijt aan. En mijn kinderen zijn er ook heel nuchter onder.”

Inmiddels is de boer gelukkig geworden in de liefde, met een vrouw die hij al leerde kennen voordat hij met Angela op citytrip ging. Nam hij daarom zo’n afstandelijke houding aan?

Tags

BOERBOER ZOEKT VROUWBZVGEERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck