Boer geert blijkt parttime boer

BZV Boer Geert
Door: DitjesenDatjes
20-03-2020

Boer Geert blijkt, volgens de drie uitgekozen ‘logeervrouwen’ tenminste, een ‘rijk man’ te zijn. Hij woont in een prachtig huis, maar even verderop staat een grote woning die ook nog van hem blijkt te zijn. Ondanks zijn vermogen werkt Geert hard. Niet alleen op zijn eigen boerderij, maar ook nog ergens anders.

Bijzondere erfenis

Geert is zelf niet geboren in een boeren gezin, maar was er als kleine jongen wel vaak te vinden. De opa van Geert werkte namelijk op een boerderij, waar de kleine Geert regelmatig een handje meehielp. De eigenaar van de boerderij was zo blij met hem dat toen hij overleed de boerderij naliet aan Geert. Voor Geert een enorme verrassing omdat hij nooit had gedacht ooit de boerderij over te nemen.

Bij oude werkgever

Verder gaan als boer was dan ook een grote stap, vooral omdat hij destijds fulltime werkte bij een champignonkwekerij en dat werk ook erg leuk vond. Volgens weekblad Story wilde Geert het boerenleven toch een kans geven en besloot twintig uur per week bij zijn huidige baan te blijven werken en de rest van zijn tijd in zijn eigen boerderij te steken. Blijkbaar bevalt dat leven hem prima, want op die manier doet hij het nog steeds.

Meer DenD