Boer Geert en Ingrid alweer uit elkaar

Boer Geert met Ingrid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ze leken zo gelukkig samen, maar nog geen week nadat boer Geert uit BZV aan RTL Boulevard vertelde dat ze leuk, mooi, lief en verstandig is, heeft hij de relatie met Ingrid verbroken. Dat schrijft de vrouw op haar Instagrampagina.

‘Niet om te binden’

,,De reünie! Hartstikke gezellig saampjes!
Na bekendmaking en veel shit over ons / mij heen te krijgen.. zegt hij nu: ‘ik wil ff niets nu…helaas is het bij een kusje gebleven..Einde verhaal…”, schrijft Ingrid op Instagram. Een aantal mensen reageren op de foto. ,,Wat Jammer!”, schrijft iemand. Ingrid reageert met: ,,Klopt. We hebben het gezellig gehad. Hij is een gezellige man, maar niet om te binden helaas.”

De relatie is voorbij dus, sneller dan iemand had kunnen bedenken. Dat betekent dat de ‘botte’ boer van dit seizoen opnieuw op vrouwenjacht moet. En dat terwijl Geert zich absoluut niet populair heeft gemaakt met zijn gedrag tijdens de dates met de vrouwen. In het begin leek hij erg charmant, maar volgens kijkers werd het steeds meer duidelijk dat hij enkel ging voor uiterlijk. Daarnaast viel zijn nogal botte manier van communiceren niet in de smaak en konden velen niet geloven hoe hij Angela, de vrouw waarmee hij op Citytrip ging, dumpte.

Tags

BOERBOER ZOEKT VROUWBZVGEERTINGRIDSINGLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck