‘Boer Geert Jan danst met andere vrouw in Turkije’

Boer Geert Jan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Geert Jan houdt wel van gezelligheid. Zoveel gezelligheid, dat het voor Betty teveel werd. Zij vond de boer te druk en te aanwezig. Een andere vrouw lijkt wel van de paardenhouder gecharmeerd te zijn en met haar heeft hij samen in Turkije gedanst.

‘Gezellig samen gedanst’

Van liefde tussen hen is waarschijnlijk geen sprake maar een zekere vorm van chemie was er wel. Ene Jolanda heeft namelijk in september over Geert Jan gepost op Instagram en aan haar volgers laten weten dat ze met hem heeft gedanst! ,,Onze Boer, gezellige “ Ouwehoer” is nog steeds zoekende zien we net voorbijkomen bij Boer zoekt Vrouw op NPO1. We hebben het zo gezellig met ‘m gehad in het Hotel in Lara, Turkije. Samen gezongen, gedanst en héél véél gelachen. Ik hoop dat er wat leuks op zijn pad komt!”, schrijft de vrouw bij een viertal foto’s.

Geert Jan in konijnenpak

Eenmaal terug in Nederland begon Geert Jan aan het BZV-avontuur. Momenteel zijn er nog twee vrouwen in de race voor het hart van Geert Jan: Jacqueline en Karine. De twee vrouwen lachen nog steeds om de grappen van de boer, ze vonden het zelfs hilarisch toen de gezette man in een konijnenpak hun slaapkamer inliep.

 

 

https://www.instagram.com/p/B14WLumI7Fk/

 

Tags

BETTYBOERDANSENGEERT JANTURKIJEVAKANTIEVROUWVROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck