Boer Geert Jan hard aangepakt

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Steffi en Roel geven iedere week aan Omroep Brabant hun mening en visie op de recenste aflevering van Boer zoekt Vrouw. In afgelopen uitzending was te zien dat boer Geert Jan het behoorlijk moeilijk heeft met kiezen tussen zijn twee dames. Steffi, die zelf in zijn positie stond, pakt hem hard aan. 

‘Tijd om te kiezen’

Geert Jan móet kiezen: Jacqueline of Karien. Van beide vrouwen is hij gaan houden en eigenlijk kan hij helemaal niet kiezen. Voor de grap liep hij al in een sjeik-kostuum de kamer binnen omdat hij het liefst een harem heeft. Helaas leken de vrouwen dat niet zo’n goed plan te vinden. Steffi vindt het allemaal maar soft gedoe: ,,Je hebt op een of andere manier wel ontzettend met hem te doen omdat hij het toch nodig heeft. Maar dan denk ik wel: ‘Ja, Geert Jan. Het wordt toch tijd om een keuze te maken. Je kunt denk ik niet voor twee vrouwen tegelijkertijd evenveel voelen dus ik hoop dat hij er voor zichzelf uit komt en de juiste keuze maakt.” 

Opgelicht?

Of Geert Jan ook de juiste keuze gaat maken is nog maar de vraag. Enkele weken geleden meldde Story dat de boer duizenden euro’s lichter is gemaakt door een vrouw en dat hij zelfs een rechtszaak heeft aangespannen. Daarnaast zou hij via de KRO-NCRV met een psychiater in contact zijn gekomen omdat het hem allemaal teveel zou zijn geworden. Het is afwachten of dit inderdaad klopt, en wie die vrouw dan is. Op dit moment lijken Jacqueline en Karien namelijk het beste met de boer voor te hebben. 

Tags

BOERIN STEFFIBZVGEERT JANHUILENKIEZENOPGELICHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck