Boer Geert Jan: ‘Ik had al lang een klap moeten krijgen’

Door: DitjesenDatjes
08-05-2020

Geert Jan is misschien wel de meest opvallende deelnemer van Boer zoekt Vrouw dit jaar. De man doet er alles aan om zijn vrouwen aan het lachen te krijgen en in de watten te leggen. De productie keek dan ook de ogen uit toen ze vlak voor de logeerweek bij Geert Jan op bezoek kwam. 

‘Woorden inslikken’

,,Van het BZV-team hoorde ik dat ze nog nooit een boer hadden gehad die zo had uitgepakt voor de logeerweek”, zegt de paardenhouder tegen weekblad Privé. ,,Ik had appeltaart gebakken met een hart erop en het hele huis was versierd met slingers en ballonnen. Zelfs de vlag hing uit.” De boer weet dat dat een positief punt is aan hem, dat hij het gezellig weet te maken. Maar hij ziet ook in waar hij minder goed in is. ,,Ik ben druk, dat weet ik van mezelf. Ik zou mijn woorden soms moeten inslikken, maar dat doe ik niet. Het verbaast me dat ik nog geen klap voor mijn harses heb gekregen.”

Dat Geert Jan altijd zegt wat in hem opkomt bleek uit de afgelopen aflevering van Boer zoekt Vrouw. Hij zei tegen Karine: ‘Ik heb de liefde gevonden’. Hij keek haar verwachtingsvol aan, maar zij zei na een paar pijnlijke stille seconden ‘We zullen zien’. De eerlijkheid van Geert Jan werd dus niet beloond en hij zat te vechten tegen de tranen. Is het Geert Jan toch nog gegund en vindt hij de liefde? 

Meer DenD