Boer Geert Jan roept op: ‘Stuur geen brieven meer’

Geert Jan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Geert Jan is het niet gelukt om een leuke vrouw te vinden met zijn deelname Boer zoekt Vrouw. De kans bestaat dat hij toch door het programma aan een vrouw komt want hij krijgt tientallen brieven. Maar nu roept hij op om te stoppen met brieven sturen!

‘Het is goed zo’

De boer wilde misschien wel het liefst van iedereen de liefde vinden, maar juist hij is nu nog single. Een grote teleurstelling voor de patat- en paardenboer, maar nu blijkt dat hij er ook niet alles aan doet om een leuke vrouw te ontmoeten. Sinds de laatste aflevering van BZV, die twee weken geleden ins uitgezonden, kreeg Geert Jan veel brieven van vrouwen die hem wel zagen zitten. Maar al die brieven lezen, ziet hij niet zitten. ,,Ik vind het heel mooi en heel warm dat mensen dat gedaan hebben. Ik wil ook echt iedereen bedanken voor de mooie brieven, maar het is wel goed zo. Natuurlijk is het wel leuk, maar het zijn er te veel”, zegt hij op de website van BZV. ,, Ik zou er iemand bij moeten nemen om ze allemaal te beantwoorden.”

Pottenkijkers

De postbode komt dus vaak langs bij Geert Jan, maar ook andere mensen rijden nu langs de boerderij. ,,Het is apart dat er opeens mensen voor je poort gaan staan om te kijken of ze je kunnen zien.”Een aantal kijkers van het programma kunnen hun nieuwsgierigheid dus niet bedwingen en besluiten een kijkje te nemen bij de boer. ,,Dan ga ik naar buiten en zeg ik: Hé! Goedemiddag. Dan stappen ze weer snel op de fiets en gaan ze verder. Vooral als ze schrikken van je, dat vind ik wel leuk. Of ze staan voor het hek met de auto en dan gaan ze naar voren en naar achteren. Dan doe ik de shutters open en doe ik mijn duim omhoog. En dan rijden ze gauw weg.’’

Tags

BOER ZOEKT VROUWBRIEVENBZVGEERT JANSINGLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck