Boer Geert gaat naar zijn Geertje

Door: Ditjes en Datjes
08-09-2017

Nog een weekje en dan kan boer Geert zijn Geertje weer in de armen sluiten, aldus AD. De Friezin komt volgende week over uit Curaçao waar zij naartoe trok om een nieuw bestaan op te bouwen. De aardbeienkweker heeft zelf ook plannen zijn grote liefde voor een lange tijd op te zoeken.

Liefde op afstand

 ,,Gelukkig is het daar windstil gebleven”, doelt Geert Krops op de orkaan Irma die in het Caribische gebied het eiland Sint-Maarten voor een deel verwoestte. De aardbeienkweker uit Mussel, bekend van de Boer Zoekt Vrouw-reeks 2014-2015, verheugt zich op het weerzien.

,,Het is een liefde op afstand, maar we hebben dagelijks contact. We houden heel veel van elkaar”, zegt Geert, die plannen heeft om in november af te reizen naar Curaçao. ,,En dan wat langer”, geeft hij aan. De boer heeft al een oplossing voor zijn bedrijf: hij heeft Boer Theo, uit dezelfde BZV-serie, gevraagd zijn bedrijf in Mussel te runnen.

De vonk sloeg over

Geert koos in de BZV-reeks in eerste instantie voor de Brabantse Hetty. Toen die relatie strandde, kreeg hij contact met Geertje die toen al emigratieplannen had voor Curaçao. De vonk sloeg over, maar Geertje vertrok toch. ,,Het is klote dat ik weer alleen ben, maar ik kan het niet uitmaken”, zei hij. ,,Ik denk dat ik andersom niet zou zijn vertrokken, maar we zijn nog altijd gek van mekaar dus blijven we elkaar opzoeken.”

Meer DenD