Boer Herman en Fleur stellen samenwonen uit

Herman en Fleur|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Herman en zijn vriendin Fleur hadden grote plannen. Nadat de twee elkaar in 2016 ontmoetten tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw Internationaal, ging de verliefdheid over in houden van, en wilden ze gaan samenwonen in Frankrijk. Ruim drie jaar later woont Fleur nog steeds in Nederland.

Grote plannen

In de special van Boer zoekt Vrouw die gisteravond werd uitgezonden sprak Fleur met Yvon Jaspers. Terwijl haar vriend Herman in Spanje verblijft en werkt op de boerderij, woont zij nog steeds in Nederland en is docent op een middelbare school. Ze proberen elkaar elke dag te videobellen en om de paar weken naar elkaar toe te gaan. Dat laatste gaat nu niet door het coronavirus en dus hebben ze elkaar al een tijd niet gezien. En dat terwijl ze grote plannen hadden voor dit voorjaar en deze zomer.

‘Liefde overwint alles’

Het koppel heeft afgelopen jaar een huis gekocht in de buurt van de ouders van Herman en de boerderij. Terwijl de jongeman verder werkt op de boerderij, wil Fleur graag een Bed & Breakfast beginnen. Dat moest allemaal dit jaar gaan gebeuren, maar in plaats daarvan zijn ze dus nog steeds honderden kilometers van elkaar verwijderd. Fleur denkt dat uitstel geen afstel wordt. ,, Maar ik denk dat liefde alles overwint”, zei ze tegen Yvon toen zij zei dat het wel een erg spannend en onzeker avontuur is. ,, Als je verliefd bent, ga je er gewoon voor.”

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVFLEUR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck