Boer Jaap weer opzoek naar een vrouw

Door: Tanja Brouwer
13-02-2019

Het zit bloemenkweker Jaap niet mee. Duizenden vrouwen zagen hem in 2018 op televisie, maar nog steeds heeft de ware zich niet gemeld. De boer zit morgen, op Valentijnsdag, dus alleen op de bank. NH Nieuws heeft met de boer te doen en probeert een geschikte vrouw te vinden voor Jaap.

Teleurgesteld

Het populaire programma Boer zoekt Vrouw heeft boer Jaap uit Rijsenhout geen vrouw opgeleverd. Hij kreeg vijftig brieven van enthousiaste kijkers die het wel zagen zitten om met Jaap kennis te maken. Tijdens de uitzendingen was al te zien dat Jaap niet zoveel kaas heeft gegeten van daten. Hij was drukker met zijn bloemen dan met zijn vrouwen. Dat is ook niet zo gek want hij blijkt nog nooit een serieuze relatie te hebben gehad.
Na de opnames nam hij nog een keer alle brieven door in de hoop dat hij destijds een leuke vrouw over het hoofd had gezien, maar hij werd wederom teleurgesteld.

NH Nieuws heeft nu een oproep gedaan: ,,Ben jij een lieve, spontane vrouw tussen de 40 en 55 jaar oud en zoek je een maatje? Woon je in buurt van Rijsenhout en zie je het leven op een snijbloemkwekerij wel zitten? Stuur dan een leuke foto van jezelf”, staat er op hun website. Als een vrouw liever wil whatsappen kan dat ook.

Marnix

Net zoals boer Jaap is het ook ‘botte boer’ Marnix niet gelukt een vrouw te vinden met Boer zoekt Vrouw. Toch is hij vlak na de opnames wel verliefd geworden. Hij is samen met een vrouw die hij al jaren kent, maar bij wie pas later de vonk oversprong. Steffi, Michelle en Wim hebben wel een partner gevonden met de hulp van Yvon Jaspers.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen