Boer Marnix heeft toppers dekstieren en sperma in de verkoop

Door: DitjesDatjes
15-11-2018

Boer Marnix, de markante boer op liefdespad en zoon van de overleden wielrenner Gerrie Knetemann, heeft ,,een enorme voorraad” rundersperma in huis dat te gebruiken is voor de voortplanting van prachtige koeien.

Kampioen

Via Boer Zoekt Vrouw is Marnix inmiddels een Bekende Nederlander geworden door zijn speurtocht naar de liefde. In het dagelijks leven zorgt hij in de Wijde Wormer voor zijn vee en zijn paarden op zijn boerenbedrijf Knedostabeles en ook is Marnix kampioen is bij het fokken van koeien en stieren.

De liefdesboer blijkt bovendien ook nog een verdienstelijk dichter, zo blijkt uit zijn website:

,,Kilo’s Karkas, Kwaliteit fokken en rode kleur behouden? Op een Knedo-dekstier vertrouwen!!!

Wie op zoek is naar sperma of een goede dekstier voor zijn pinken doet er verstandig aan om even te kijken naar www.knedostables.nl. Tientallen prijzen won Knetemann met fokken. ,,Op ons fokbedrijf maken wij naast natuurlijk dekkende stieren ook gebruik van KI-Materiaal”, staat op de website. ,,Om dit gedegen te kunnen doen hebben wij een enorme voorraad rundersperma welke diverse vleesveerassen, types en afstammingen vertegenwoordigen.”

Marnix staat op een bijzonder kruispunt. Aanstaande zondag gaat hij een keuze maken tussen Bertine en Janneke. Miljoenen Nederlanders zullen op het puntje van hun stoel de keuze van de boer vol spanning volgen.

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen