Boer Marnix klaar voor volgende stap met liefde Emmie

Door: Tanja Brouwer
17-06-2019

Toen boer Marnix te zien was in Boer zoekt Vrouw konden maar weinig vrouwen zich voorstellen dat er écht iemand vrijwillig een relatie zou nemen met de botte boer. Toch is er één vrouw die op hem viel: Emmie. De twee kenden elkaar al langer en kwamen weer met elkaar in contact na de opnames van BZV. De liefde tussen hen is zo sterk, dat ze al samenwonen!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Peper- en zoutstel

,,We hebben het heel leuk samen. Hadden we veel eerder moeten doen, haha! Het heeft even geduurd, want Emmie woonde en werkte in België”, laat Marnix weten op de website van Boer zoekt Vrouw. Emmie heeft wel een groot offer moeten brengen voor Marnix. Ze heeft namelijk haar baan opgezegd in België en is momenteel dus werkzoekend.  “We zijn net een peper- en zoutstel. Ik denk iets, en Emmie zegt het. Het zit gewoon goed, en dat is hetgeen waar ik naar op zoek was!”

Niet alleen Marnix knapt op van een beetje vrouwelijk aandacht, want ook zijn huis ziet er een stuk beter uit dan voor Emmie erin kwam wonen. ,,Mensen denken dat het gestyled is door een tv-programma! We hebben een mooie combinatie gemaakt van mijn oude spul en Emmies nieuwe meubilair. En we hebben een hoekbank waar Michelle en Maarten jaloers op zouden zijn! Haha!”

Marnix blijft natuurlijk een ‘botte boer’ en daar moet Emmie maar aan wennen. Ook wat betreft huishoudelijke taken: ,,Emmie is wat meer van het koken, ik meer van het opeten!”

Meer DenD