Boer Marnix post echofoto en tagt Steffi!

Door: Tanja Brouwer
13-05-2019

‘BZV Liefdesbaby on the way’, post boer Marnix. Op Facebook post hij vol trots een echofoto en post boerin Steffi! De twee hebben helemaal geen relatie, en boer Marnix is het niet eens gelukt om via het programma aan een vrouw te komen. Vervolgens post Steffi op Instagram ‘Het kan soms snel gaan’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Reacties

Het blijkt echter niet om een mensenkindje te gaan, maar om een veulentje! Toch hebben veel mensen dat in eerste instantie niet door: ,,Gefeliciteerd. Geniet van jullie zwangerschap”, reageert iemand onder de foto. Al snel wordt diegene gecorrigeerd door andere volgers die haar vertellen dat Steffi zelf niet zwanger is, maar een merrie van Marnix. Een van de hengsten van Steffi heeft namelijk een merrie van Marnix gedekt.

Toch zou het niet ondenkbaar zijn dat Steffi zwanger zou zijn. Ze is namelijk al even gelukkig met Roel, de man die ze vond via Boer zoekt Vrouw. De twee maakten bekend snel te willen samenwonen.

Hoewel Marnix geen vrouw vond via BZV, heeft hij wel een relatie. Hij kwam een vriendin van vroeger tegen en zijn inmiddels al een paar maanden samen.

Meer DenD