Boer Olke heeft weer trouwplannen!

Door: Tanja Brouwer
21-03-2019

Boer Olke is geen man om lang alleen te blijven. Dat is inmiddels wel duidelijk. De tot over zijn oren verliefde boer heeft namelijk wéér trouwplannen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Condoleance

De drie vrouwen die overbleven bij Boer zoekt Vrouw vond hij allemaal fantastisch, maar helaas zagen zij het niet zitten. Vervolgens werd hij verliefd op Karen, een Nederlandse vrouw die ook in Texas woonde. Hoewel ze pas een aantal maanden bij elkaar waren, maakten ze plannen om te trouwen. Helaas werd even later een agressieve vorm van borstkanker bij haar gevonden, waaraan ze overleed. Van trouwen was het nooit gekomen.

Olke zat niet bij de pakken neer. Bij de condoleances ontmoette hij namelijk Hilda. Net zoals Karen was zij ook een Nederlandse vrouw die net als Olke in Texas woont. De vonk sloeg over. De kinderen van de boer hadden moeite met zijn nieuwe liefde, want zij vonden het wel erg snel gaan. Maar Olke volgde zijn hart. ,,We moeten nog een datum prikken, maar we weten al dat we deze zomer gaan trouwen”, zegt Olke tegen Story. ,,We hebben hier diverse mogelijkheden en het ligt ook een beetje aan het aantal gasten. Hilda en ik hebben er beiden zin in om een grootst huwelijksfeest te geven.”

Barbecue

Dat betekent wel dat er veel mensen vanuit Nederland moeten overvliegen, want zowel Olke als Karen hebben nog contacten in Nederland. ,,We hopen op mooi weer. De zomers in Texas zijn over het algemeen behoorlijk warm, dus dan eindigen we de dag met een overheerlijke barbecue. Met als onze vrienden en familie om ons heen.”

Meer DenD