Boer Rudie vindt grote liefde tussen briefschrijvers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Rudie kreeg maar negen brieven, en is daarom niet te zien in het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw. Toch heeft de 34-jarige Groninger een vriendin overgehouden aan het programma.

Regen

Rianne besloot na de voorsteluitzending van het populaire programma een brief te schrijven naar boer Rudie. De boer belde haar op, en een week later stond ze op het boerenerf. Met een kopje thee en een stuk taart probeerde Rudie Rianne te verleiden, en het lukte! Want uit een filmpje op de website van Boer zoekt Vrouw blijkt dat ze een stelletje zijn!

Arm in arm lopen ze door het Groningse platteland. De regen tikt op de grote paraplu die Rudie omhoog houdt. ,,Ik heb wel veel aan je gedacht de afgelopen weken”, zegt de boer tegen zijn nieuwe vlam. Blijkbaar moest hij zo erg aan Rianne denken, dat hij er niet helemaal bij was met zijn hoofd. Rudie zegt namelijk: ,,Ik heb er nog de dakgoot van stuk gereden. Dan let je gewoon even niet zo goed op, en krijg je dat soort grappen.”

Complimentjes

,,Ik ben ontzettend trots op haar enthousiasme, op haar vrolijkheid, zelfstandigheid en de vooruitgang. Dat is gewoon supermooi.” Rudie loopt over van verliefdheid want later complimenteert hij Rianne dat ze zo goed de pony in bedwang kan houden en dat ze goed les kan geven.

Ook Rianne neemt de relatie heel serieus, want als het aan haar ligt, komt Rudie binnenkort kennismaken met haar ouders. ,,Ze zijn heel benieuwd naar je!”, zegt ze tegen Rudie. Waarop Rudie antwoordt: ,,Dat is mooi.”

Tags

BOER ZOEKT VROUWBRIEFRELATIERIANNEVERLIEFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck