Boer Wim benaderd door wanhopige vrouwen

Door: Tanja Brouwer
28-09-2018

De populairste deelnemer van dit seizoen Boer zoekt Vrouw is boer Wim. De krullenbol kreeg 333 brieven, en viel dus erg in de smaak bij jonge vrouwen. Een aantal vond hem blijkbaar zo leuk, dat hij buiten het zicht van de camera is benaderd door vrouwen. In tegenstelling tot boer Remco, ging Wim daar niet op in, en hield zich aan de regels van het programma.

Facebook

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw eindigde merkwaardig. Yvon Jaspers meldde dat boer Remco niet meer werd gevolgd, omdat hij ‘met meerdere dames intiem contact heeft gehad’. Het kwam erop neer dat hij een aantal briefschrijfster al had ontmoet, en het daardoor geen eerlijke competitie meer was voor de andere dames. Hoewel Remco spijt heeft van zijn acties, is het toch echt einde oefening voor hem.

Story schrijft dat hetzelfde lot boer Wim stond te wachten, maar dat hij de verleiding van de vrouwen kon weerstaan. Hij verbrak de regels niet. ,,Er hadden zich enkele vrouwen bij me gemeld via Facebook, die buiten het zicht van de camera’s wel wilden afspreken”, vertelt de boer aan Story. ,,Ik was daar van tevoren door gewaarschuwd door medewerkers van het programma. Het is natuurlijk niet eerlijk voor de andere briefschrijfster wanneer ik al afspraakjes had gehad met andere gegadigden, dus dat heb ik ook niet gedaan.”

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen