Boeren uit hun dak op afterparty

Door: DitjesenDatjes
10-12-2018

Van de verlegen, onzekere en nuchtere boeren die we begin dit seizoen in Boer zoekt Vrouw zagen, is weinig meer over. Op de afterparty van het populaire programma gooien de boeren én Yvon Jaspers alle remmen los. Zonder gêne staat zelfs Jaap te springen op het podium.

Jaap

De afterparty van Boer zoekt Vrouw is inmiddels een traditie. De kaartjes zijn keer op keer uitverkocht aan enthousiaste Boer zoekt Vrouw-fans, die de boeren na weken op televisie gezien te hebben, in het echt willen ontmoeten. Het is dan ook een onwijs groot feest, want niet alleen de fans, maar ook Yvon Jaspers en alle boeren met hun aanhang gaan helemaal los op het podium.

Een voor een roept Yvon de boeren naar voren. Vooral Jaap heeft er ontzettend veel zin in. Hoewel hij geen vrouw heeft gevonden via het programma, komt hij toch dansend en springend met zijn armen in de lucht het podium op rennen. Zelfs de verlegen boerin Steffi en haar vriend Roel komen vol zelfvertrouwen het podium oplopen. Marnix en zijn vriendin Emmie konden ook niet wachten, want hand in hand stormden ze naar voren. De lompe boer was helemaal in zijn nopjes. Misschien wel omdat iedere boer en zelfs Yvon Jaspers een shirt aanhad met de tekst: ‘Ik vind het Mar-nix’.

Brieven

Helaas hebben niet alle boeren een partner gevonden, maar toch feesten zij daar niet minder door. Want net zoals de single boer Jaap, is ook Jan nog single. ,,Die hebben deze week stapels brieven gehad dus ik weet zeker dat dat wel goed komt”, verklapt Yvon.

Volg live de Boer zoekt Vrouw afterparty!! 🎉

Geplaatst door Boer zoekt Vrouw op Zaterdag 8 december 2018

 

 

Meer DenD