Boerin Annemiek bedreigd door kijkers

Door: DitjesenDatjes
22-04-2020

Boerin Annemiek is de afgelopen weken het gesprek van de dag geweest. Haar koele houding tegenover de briefschrijvers, en het feit dat het leek alsof ze niet eens verliefd wilde worden maakten de tongen los. Helaas heeft de boerin ook persoonlijke berichten gehad van kijkers die niet over haar te spreken waren. 

Te ver weg

Uiteindelijk heeft Annemiek geen man overgehouden aan Boer zoekt Vrouw. Ze stuurde zelf Steven weg, die achteraf ook vond dat er niet goed met de boerin te praten viel. De Friese Jelte besloot zelf zijn spullen te pakken want hij merkte dat hij geen verliefde gevoelens kreeg voor Annemiek en vond haar daarnaast een beetje tegenvallen. Jelte had het idee dat Annemiek geen interesse in zijn leven had. Paardenfokker Erik daarentegen zag Annemiek helemaal zitten en zij hem. Een prachtig koppel, maar voor Annemiek klopte er toch één ding niet: ze wonen 70 kilometer uit elkaar en dat is voor haar te ver. Hoewel ze dat vanaf het begin af aan wist, was dat toch de reden van Erik’s vertrek. 

‘Ik kan de kritiek aan’

Kijkers Twitterden volop over de houding van Annemiek en de boerin kreeg alles mee. ,,Veel mensen hebben niet door dat het maanden geleden is”, schrijft Annemiek op Instagram. ,,Ik krijg tips, adviezen en zelfs bedreigingen over wat ik volgende week moet gaan doen en zeggen.” Gelukkig blijft de boerin altijd nuchter. ,,Ik kan de kritiek wel aan. Het is wel bijzonder dat mensen mij goed denken te kennen en mijn geestelijke gesteldheid kunnen beoordelen na een paar kleine stukjes op tv.” 

Meer DenD