‘Boerin Annemiek heeft miljoenenschuld’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Terwijl boer Bastiaan goed in de slappe was zit, meerdere huizen heeft en al met al misschien wel miljonair is, kan boerin Annemiek daar alleen maar van dromen. De koeienboerin blijkt namelijk nog 1.75 miljoen euro verschuldigd te zijn.

Hoge lening afgesloten

Weekblad Weekend is in de financiële situatie gedoken van de boeren die nu in Boer zoekt Vrouw te zien zijn. Terwijl sommigen dus al goed geboerd hebben, moeten Annemiek en haar vader nog heel erg hard werken om de rekeningen te betalen. Het tijdschrift heeft namelijk ontdekt dat de boerin en haar vader anderhalf jaar geleden een enorme lening hebben afgesloten bij de bank van maar liefst 1.75 miljoen euro! Dat bedrag hebben ze afgesloten op de boerderij en de 59 hectare grond die ze bezitten.

Dromen van een miljoen euro

Annemiek zal dus alleen maar kunnen dromen van het vermogen wat bijvoorbeeld boer Bastiaan nu al heeft opgebouwd. En dat doet ze dan ook graag. Op de website van Boer zoekt Vrouw laat ze weten wat ze doet als ze een miljoen euro wint of krijgt. ,, Ik zou een hele grote melkstal bouwen waar je in een uurtje doorheen bent met melken. Waar heel veel koeien tegelijkertijd gemolken kunnen worden. En ik zou de koeien waterbedden geven.” Als ze dan nog geld overheeft wil ze graag een nieuwe auto kopen. ,,Ik hou van stoere auto’s en dan het liefst een zwarte want ik heb een roze paardentrailer dus dat staat mooi.”

Tags

ANNEMIEKBOER ZOEKT VROUWBOERINBZVGELDMILJONAIRSCHULD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie