Boerin Bertie ‘gestalkt’ door fans

Bertie Steur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boerin Bertie is sinds haar deelname aan Boer zoekt Vrouw, in seizoen 2014/2015, een bekende Nederlander geworden. Dat heeft leuke kanten, maar zeker ook mindere. Daar weet ze inmiddels alles van.

Privacy

,,Ik woon in een klein dorp en mensen kwamen er al snel achter waar ik woonde. Toen voor de zoveelste keer mensen mijn huis in stonden te turen, heb ik besloten dat het tijd werd voor een hek. Ik wil toch wat privacy hebben”, zegt Bertie tegen Nu.nl. Inmiddels staat er dus een hek om haar land zodat zij en haar partner Rosita, die ze ontmoette via het populaire programma, toch wat meer privacy hebben.

Mensen die geen Boer zoekt Vrouw kijken, hebben wellicht wél het seizoen van Expeditie Robinson gezien waaraan Bertie deelnam. De boerin werd een van de favoriete kandidaten van veel kijkers en wist uiteindelijk ook het programma te winnen. Daardoor werd haar bekendheid alleen maar groter. ,,Ik doe ’s zomers geen boodschappen, of ik ben heel snel”, vertelt Bertie, die in een toeristisch Zeeuws dorpje woont.

‘Impact onderschat’

Die bekendheid had Bertie niet verwacht toen ze zich inschreef voor Boer zoekt Vrouw. ,,Als ik wist dat ik zo vaak herkend en aangesproken zou worden op straat, had ik heel goed over mijn deelname aan BZV nagedacht. En weet ik niet of ik weer ‘ja’ zou zeggen”, ze ze eerder tegen Flair. Bertie noemt zichzelf naïef en was niet op zoek naar bekendheid of aandacht, maar naar de liefde. ,,Ik heb de impact van het programma niet kunnen inschatten.”

 

Tags

BOER ZOEKT VROUWBOERIN BERTIEFANSSTALKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck