Boerin Steffi geeft tips aan ‘botte’ Annemiek

BZV Annemiek
Door: DitjesenDatjes
17-03-2020

Boerin Annemiek heeft het niet makkelijk met haar drie mannen. Dat werd in de aflevering van afgelopen zondag wel duidelijk. Ze kreeg de meeste brieven van alle boeren maar heeft weinig vertrouwen in dat ze de ware vindt. Boerin Steffi, die vorig seizoen stapelverliefd werd op Roel en dat nog steeds is, geeft Annemiek een paar tips.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Zie het positief!’

Emotioneel openstellen was voor Steffi geen probleem tijdens Boer zoekt Vrouw maar bij boerin Annemiek gaat dat niet zo makkelijk. Vanaf het eerste moment leek zij geen zin te hebben in het lezen van de 600 brieven, in de speeddates en nu in de logeerweek. Toch beweert ze op zoek te zijn naar liefde.

In een vlog bespreken Steffi en Annemiek de afgelopen uitzending van het populaire programma. Ze gaan alle boeren langs en als ze bij de boerin zijn aangekomen zeggen ze dit: ,,We snappen en zien dat het moeilijk is, maar het zijn hartstikke leuke kerels! We zouden eigenlijk tegen Annemiek willen zeggen: kom op, zie het positief! Wie weet wat er allemaal nog voor vuurwerk kan komen.” Steffi vervolgt: ,,Probeer er wat van te maken.”

Moeder gans

Hopelijk lukt het Annemiek om de dates wat positiever in te zien en wat aardiger te doen tegen haar mannen. Ze was namelijk duidelijk geërgerd toen ze achter aan aanliepen door de stal, want ze voelde zich daardoor een soort moeder gans en ook lijkt ze nauwelijks interesse te hebben in de mannen. Een gesprek opgang houden en vragen stellen lijken tot nu toe niet bij haar kwaliteiten te horen. Maar wie weet wat er nog komen gaat……

Meer DenD