Boerin Steffi praat nog steeds met ex

Door: Tanja Brouwer
31-10-2018

Boerin Steffi komt in het programma Boer zoekt Vrouw over als een verlegen meid die nog niet zoveel ervaring heeft in de liefde. Toch blijkt niets minder waar, want de boerin heeft al twee lange relaties gehad!

Verstikkend

,,Toen ik nog op school zat, toen ik een jaar of achttien was, heb ik drie jaar een relatie gehad”, zegt de boerin tegen de redactie van Boer zoekt Vrouw. ,,Hij werkte al, ik zat nog op school. Hij wilde samenwonen, maar dat ging mij te vlug. Dat voelde verstikkend. We hebben nog steeds contact.”
Blijkbaar hielde ze destijds wel ontzettend van elkaar, want Steffi zegt iets opmerkelijks: ,,Ik heb weleens tegen hem gezegd dat ik hem misschien te vroeg ben tegengekomen. Inmiddels woont hij samen.”

Steffi heeft dus al een serieuze relatie gehad, en heeft nog steeds contact met haar ex-vriend. Het is te hopen dat Harrold of Paul haar hart weet te veroveren en Steffi net zoals haar ex weer gelukkig wordt in de liefde.

Betrouwbaar

De twee overgebleven kandidaten moeten hun best doen indruk te maken bij Steffi. Harrold probeert dat door veel grapjes te maken en op de tractor naar het huis van Steffi te rijden. Roel zet zijn zachtaardige en rustige karakter in. Nu maar hopen dat de man die Steffi kiest, ook voor haar wil gaan. Gelukkig denkt Steffi daar positief over, want op de website van het populaire programma staat dat ze denkt veel te kunnen bieden. ,,Ik ben zorgzaam en betrouwbaar. Ik denk dat ik een jongen een heel plezierig leven kan bieden. Lol maken. Ik ben wel iemand waar je je hart bij kan luchten. Werk is belangrijk, maar als ik iemand die me dierbaar is kan helpen, gaat alles aan de kant.”

Meer DenD