Brady weet niet van ophouden

Door:
28-01-2019

ATLANTA – Tom Brady, 41 jaar oud en de quarterback van New England Patriots, staat komend weekeinde voor de negende keer in de Super Bowl, de finale van het Amerikaanse kampioenschap in het American football. De vraag of hij daarna zijn carrière beëindigt, blijft hij hardnekkig met ‘nee’ beantwoorden.

”De kans dat ik stop is nul”, zegt hij in een interview met ESPN.”Ik krijg iedere keer weer die vraag en steeds antwoord ik hetzelfde, maar het lijkt wel alsof niemand me gelooft”, aldus de quarterback, die voor de zesde keer de Super Bowl kan winnen.

Het evenement is jaarlijks de meest bekeken sportwedstrijd in de Verenigde Staten. De optredens van wereldberoemde artiesten in de pauze zijn vaak spraakmakend. Dit jaar treffen de New England Patriots de Los Angeles Rams in de finale in Atlanta.

Brady is met afstand de meeste succesvolle footballspeler in de Super Bowl. ”Ik wil doorgaan tot mijn 45e. Het zal niet meevallen nog zo lang door te gaan, want ik weet hoe zwaar het is en hoeveel je moet opofferen om op dit niveau te blijven spelen. Maar ik heb dit seizoen weer het een en ander bijgeleerd. Dat zal me volgend seizoen helpen om het nog weer beter te doen.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen