BREAKING NEWS: Thierry Baudet trouwt met Davide

Thierry trredt in het huwelijk met Davide
Door: Charlotte Wijnen
24-11-2021

Thierry Baudet en Davide Heijmans wilden vorig jaar zomer al trouwen, maar mede vanwege corona hebben de twee dat toen uitgesteld. Nu blijkt het stel toch in het huwelijksbootje te stappen, want vandaag is de grote dag!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Liefde op het eerste gezicht

Thierry ontmoette haar in 2016 en is inmiddels al meer dan drie jaar gelukkig met zijn dertien jaar jongere vriendin Davide. Hoewel het voor Thierry liefde op het eerste gezicht was, had zij meer tijd nodig om overtuigd te worden.

Het begon allemaal toen Baudet een praatje moest houden over Trump, die toen net gekozen was. Davide was daar aan het fotograferen en toen hij haar zag was hij meteen verkocht. Het duurde daarna nog anderhalf jaar voordat ze een relatie kregen.

In het begin van de zomer van 2018 werden ze officieel een koppel en aan het einde van dat jaar vroeg Thierry haar ten huwelijk. Inmiddels is het bijna drie jaar later, en zijn de twee nog steeds verloofd.

Bruiloft op geheime locatie

Vorig jaar zomer stond de bruiloft gepland, maar mede vanwege corona werd dat uitgesteld. Grapperhaus, die in die tijd wél gewoon ging trouwen, bracht Thierry aan het twijfelen.

,,Ik geloof ook niet in al die coronaregels, maar ik vond het toch een beetje respectloos. Nu zijn we toch met elkaar aan het praten of we een vorm kunnen vinden om gewoon te gaan trouwen. We vinden het wel heel erg leuk om dat te doen”, zei hij eerder in Jinek.

En vandaag is de grote dag dan eindelijk aangebroken, zo meldt een goed geïnformeerde bron aan DenD. Het gaat een kleine ceremonie worden en alleen intimi zijn uitgenodigd. De locatie voor de bruiloft blijft vooralsnog geheim.

Meer DenD