Na Linda: breekt Leontine met Marco?

Breuk leontine en Marco definitief?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

MeToo! In navolging van Linda de Mol zou ook Leontine Ruiters de handdoek in de ring hebben gegooid. Haar relatie met Marco Borsato is echt voorbij, zo wordt gefluisterd.

De MeToo-affaire rond The Voice eist zijn tol. Na de uitzending van BOOS waarin diverse jonge vrouwen hun schokkende verhaal vertelden, gaan niet alleen reputaties kapot, maar ook langjarige relaties. De eerste die haar partner buiten de deur zette, was Linda de Mol. Voor Linda, die enkele jaren terug de op seks beluste Jeroen Rietbergen nog een nieuwe kans had gegeven, was de maat nu echt vol.

‘Seksmanipulatie’
In een statement laat Linda weten ‘in shock, verbijsterd, woedend en intens verdrietig’ te zijn. Maar ze zal zeker niet de enige zijn. Ook Breghje Kommers , de partner van Ali B, zal flink achter haar oren krabben nu er steeds meer verhalen over overspel en ‘seksmanipulatie’ de ronde doen. Tegen de rapper is zelfs aangifte gedaan van verkrachting.

Grensoverschrijdend

Leontine Ruiters brak al eerder met Marco Borsato nadat duidelijk was geworden dat de zanger haar meer dan eens ontrouw was geweest. Na publieke spijtbetuigingen en smeekbedes leek een verzoening echter mogelijk. Maar had Marco thuis wel alles opgebiecht? Kort daarna deed een jonge vrouw aangifte van grensoverschrijdend gedrag.

Opdringerig

Deze vrouw beweert dat ze sinds haar vijftiende door Marco Borsato is lastiggevallen. En daar bleef het niet bij. In de BOOS-uitzending van Tim Hofmans kwam naar voren dat Marco zich wel heel erg opdringerig en onfatsoenlijk zou hebben gedragen tegenover zeer jonge meiden.

Grote impact
Naar aanleiding van de BOOS-uitzending besloot Madame Tussauds het wassenbeeld van de zanger te verwijderen. Directeur Quinten Luykx: „Wij hebben vanwege de maatschappelijke impact besloten het beeld voorlopig niet op te nemen in onze attractie en het onderzoek af te wachten”. Ook besloten de radiozenders van de NPO, Qmusic en 100% NL en Talpa hebben geen muziek meer te draaien van Marco Borsato en Ali B. 

Het onderzoek
Een woordvoerder van Talpa: ,,Door de gevoelens in de samenleving en onder onze programmamakers hebben wij besloten in afwachting van het onderzoek de komende periode muziek van Marco Borsato en Ali B niet in te plannen. We keuren seksueel overschrijdend gedrag te allen tijde af.”

Eenzaam en alleen

Zowel Jeroen, Ali als Marco liggen zwaar onder vuur en het is maar zeer de vraag of hun leven ooit weer als vanouds kan zijn. Jeroen Rietbergen zou vorige week het tumult zijn ontvlucht en naar de VS zijn afgereisd. Ali B verblijft in Dubai en Marco Borsato zit ‘gewoon’ thuis. Waarschijnlijk eenzaam en alleen, want volgens de laatste berichten zou Leontine na het zien van de BOOS-uitzending alle banden met hem hebben verbroken. Net zoals Linda dat deed met Jeroen.

Geen uitspraken
Over de relatie van Ali B is nog veel onduidelijk. Breghje liet eerder weten dat er geen sprake is van een breuk: ,,Ik wil bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken, ook in de toekomst niet.” Volgens sommige showbizz-kenners spreekt ze echter niet de waarheid en zouden ze al een jaar gescheiden leven.

Tags

#METOOALI BJEROEN RIETBERGENLEONTINE BORSATOLEONTINE RUITERSLINDA DE MOLMADAME TUSSAUDSMARCO BORSATOTHE VOICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck