Britten gokken massaal op geslacht baby Harry en Meghan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het duurt nog maar heel even, en dan krijgen Meghan Markle en prins Harry hun eigen kindje. Volgens berekeningen is Meghan namelijk in april uitgerekend, maar wanneer in april is niet bekend. Er wordt gezegd dat het pas eind april of zelfs begin mei is. Britten kunnen niet wachten tot de ‘royal baby’ geboren wordt.

Gokken

Niet alleen zijn de Britten benieuwd naar hoe het kindje eruit komt de zien, want ook staat er voor sommigen veel geld op het spel. Men kan namelijk wedden op het geslacht van het kindje, welke naam het krijgt en op welke datum Meghan Markle bevalt. De bookmakers meldden dat de naam ‘Victoria’ een van de favoriete namen voor een meisje is, maar op nummer één staat Diana. De lijst meisjesnamen wordt afgemaakt met Alice en Isabella.
Als het een jongetje wordt denken de meeste gokkers dat hij Arthur gaat heten.

Meghan is vanaf deze maand met zwangerschapsverlof en heeft sindsdien geen officiële gelegenheden meer bijgewoond. Haar man prins Harry is ook van plan met verlof te gaan. Hij wil na de geboorte een aantal weken vrij nemen om er te zijn voor Meghan en natuurlijk hun kindje. Zijn oudere broer prins William heeft dat ook gedaan.

Tags

APRILBEVALLENBRITTENGOKKENJONGENKINDJEMEGHAN MARKLEMEISJENAAMPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck