Broer Yvon verliefd op BZV-deelnemer!

Yvon Jaspers
Door: DitjesenDatjes
19-08-2020

Het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw heeft een extra ‘match’ opgeleverd. Froukje, eerder door Boer Jan aan de kant geschoven heeft het gelukt gevonden bij Willem Jaspers. De broer van presentatrice Yvon Jaspers.

Vlak na drama

Froukje heeft met de broer van Yvon Jaspers verkering! Een bron vertelt aan weekblad Privé dat het Yvon was die haar broer Willem koppelde aan Froukje,

De timing voor de koppeling was opmerkelijk. Nog maar een paar maanden voor Froukje en Willem elkaar vonden was Willem weduwnaar gevonden omdat zijn vrouw een einde aan haar leven maakte.  

Meer dan een flirt

De twee zijn hartstikke gelukkig samen en Froukje heeft de moeder van Willem en Yvon zelfs al ontmoet. Ook haalt Froukje volgens de bron de kinderen van Willem regelmatig op van school. ,,Er is dus zeker geen sprake van alleen maar een flirt.” 

Als het weekblad vraagt naar hun relatie antwoorden Froukje en Willem bevestigend: ,,We hebben elkaar inderdaad op een bijzondere manier leren kennen”, zeggen ze. ,,Het is allemaal nog pril maar we kunnen zeggen dat het goed voelt.”

Meer DenD