Buurvrouw boer Jan moest zwijgcontract ondertekenen

BZV Boer Jan
Door: DitjesenDatjes
19-03-2020

Deelnemen aan Boer zoekt Vrouw is niet alleen voor de boeren zelf en de briefschrijvers spannend. De boeren wonen vaak namelijk in een klein dorp en zoveel media-aandacht hebben de bewoners nog nooit van dichtbij meegemaakt. De buren van de boer zullen veel meekrijgen van de zoektocht naar de liefde maar worden gedwongen niets te zeggen daarover.

Buurvrouw Gerda

Boer Jan uit Westbeemster is een van de boeren die graag weer verliefd wil worden. De afgelopen maanden zijn er verschillende vrouwen op zijn erf geweest en zelfs blijven logeren. Als alles volgens plan is gegaan, komt er nog één vrouw regelmatig bij de boer langs. De buurman, die ook Jan heet, en zijn vrouw Gerda krijgen veel mee. Gerda werkt namelijk op de zorgboerderij van boer Jan en de buren hebben onderling goed contact.

Aan Gerda en buurman Jan wordt volgens weekblad Story vaak gevraagd hoe het nou precies zit met het liefdesleven van de boer en voor welke vrouw hij uiteindelijk gekozen heeft. Het antwoord dat ze moeten geven zal voor velen mensen een teleurstelling zijn: ,,We mogen daar niets over zeggen”, zegt buurman Jan tegen Story. ,,Mijn vrouw Gerda heeft een contract ondertekend dat ze geen uitspraken over het liefdesleven van Jan mag doen. Er mag niets uitlekken.”

Auto op oprit

Hoewel mensen dus een contract moeten tekenen gebeurt het toch regelmatig dat er meer informatie komt over het liefdesleven van een deelnemende boer. Bijvoorbeeld doordat er een auto wel erg vaak op de oprit geparkeerd staan of omdat een boer en zijn nieuwe partner toch besluiten samen de straat op te gaan.

Meer DenD