BZV-Elise pakt hater keihard terug

Door: DitjesenDatjes
11-05-2020

Elise uit Boer zoekt Vrouw kreeg heel wat kritiek over zich heen. Ze zou niet aardig genoeg zijn tegen Milou en valse opmerkingen maken. Er waren BZV-kijkers die Elise zo verschrikkelijk vonden, dat ze haatberichten naar de Zeeuwse stuurden. Eén van hen pakt Elise nu keihard terug.

Voor paal

In een reactie die onder een Instagram-post van Elise is geplaatst, schrijft een man: ‘Elise is een hopeloos persoon’. Vervolgens beweert hij een aantal opmerkelijke dingen en scheldt hij haar veder uit. Vervolgens stuurt hij een privé-bericht naar Elise waarin hij zegt dat hij haar leuk vindt. De vrouw pikt dat niet en schrijft terug. Nu zet ze hem openlijk voor paal in haar Instagram Story’s.

,,Eigenlijk krijgt deze man nu te veel aandacht. Maar ik deel het toch als een soort les: heel de wereld kan zien wat je schrijft en deels. Dus: #doesnormaal #doeslief”, schrijft ze in een bericht. ,,Even voor de duidelijkheid: ik ken hem verder niet en kan hier ook niet mee zitten.”

Oude leven terug

Gisteravond is de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw uitgezonden en wie weet krijgt Elise binnenkort haar rustige leventje terug en wordt er niet meer over haar geschreven. ‘Haar’ boer Bastiaan is nog steeds gelukkig met Milou, en Elise heeft inmiddels ook de liefde gevonden.

Meer DenD