BZV-Karine klapt uit school

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Als er iemand spijt heeft van zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw is het wel boer Geert Jan. Tenminste, volgens de geruchten dat hij opgelicht is door een van de vrouwen. Karine, de vrouw voor wie hij uiteindelijk koos, laat van zich horen!

‘Sprankel in ogen was weg’

Op Facebook reageert Karine boos op de column van Rick Evers die hij iedere week over het populaire programma schrijft. ,,Karine hield van zijn warmte, zijn luisterend oor, zijn liefde. Tenminste, dat vertelde ze Yvon. Maar blijkbaar heeft ze Yvon ook opgelicht”, schrijft Rick in zijn column. Hij doelt daarmee op de koele houding van Karine toen zij Geert Jan ontving in haar huis. Terwijl Geert Jan zich erop had verheugd en zelfs zijn joggingbroek en versleten shirt had verwisseld voor jeans en een gestreken overhemd, was de sprankel volgens Rick in Karine’s ogen niet meer aanwezig.

‘Karma is een bitch’

Karine is woest om die zin van Rick, want zij denkt dat de man linkt aan de geruchten van weekblad Story. Enkele weken geleden stond er in dat blad namelijk dat Geert Jan opgelicht is door zijn BZV-vrouw. Duizenden euro’s zou hij lichter zijn en hij zou zelfs een rechtszaak hebben aangespannen. Psychisch zou de boer er ook onder lijden, want hij zou bij een psychiater hebben gelopen voor zijn BZV-trauma. Karine besluit het er niet bij te laten zitten en reageert onder de Facebookpost van Rick Evers.
,,Wat een trieste opmerking! Je gelooft dus een gerucht. Zo blij dat ik het zelf beter weet. Je moet je huiswerk echt beter doen Rick! Valt me tegen van je hoor. Maar na 10 augustus, einde van mijn contract, ben je welkom voor een eerlijk gesprek”, schrijft ze. Daarna besluit ze nog wat berichten te schijven waaronder: ,,Karma is een bitch” en ,,Story maakt levens kapot. Maar ik ben een sterke vrouw, dus helaas…deze truc is mislukt.”

Over enkele weken is de reünie-aflevering van BZV en vertelt boer Geert Jan misschien wat er precies is gebeurd.

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVGEERT JANKARINEOPGELICHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck