BZV-kijkers diep teleurgesteld in deze boer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hij leek zo lief, charmant en zorgzaam…. In de BZV-reünie die gisteravond is uitgezonden bleek dat boer Geert Jan nogal wat fouten maakt tijdens zijn prille relatie met Karine. Kijkers noemen hem een ‘ouwe snoeperd’ omdat hij stiekem met briefschrijfster Jaqueline belt en daarover zou liegen tegen Karine.

Liegen tegen Karine?!

De paarden- en patatboer zou naar eigen zeggen totaal geen romantische bedoeling hebben gehad toen hij Jaqueline tijdens de ‘verliefdheid’ met Karine belde. Hij wilde gewoon weten hoe het ging. Achteraf zegt hij nu tegen Yvon dat hij wel begrijpt dat het niet zo handig van hem was en dat Karine boos op hem is geworden.
Even later zat Karine tegenover Yvon en zij vertelde toch een iets ander verhaal. Karine zegt namelijk dat zij achter de telefoontjes van de boer en Jacqueline is gekomen, en Geert Jan daar eerst over loog!

Zo onschuldig was het dus misschien niet. Zeker toen de boer vertelde dat hij en Jacqueline nadat Karine het uit had gemaakt rustig zijn gaan daten. Helaas is ook dat niets geworden en zit Geert Jan opnieuw zonder vrouw.

Opgelicht

Waar veel kijkers op zaten te wachten kwam niet. Aan het begin van dit BZV-seizoen schreef Story namelijk dat Geert Jan was opgelicht en duizenden euro’s lichter zou zijn door een vrouw die hij kende via BZV. Op die geruchten werd niet ingegaan tijdens de reünie.

https://twitter.com/sz_waldorf/status/1259561283931779073

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVGEERT JANJACQUELINEKARINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck