BZV-kijkers leven mee met deze vrouw

Door: DitjesenDatjes
06-04-2020

Het valt niet mee om met een andere vrouw te strijden om een man en ook nog eens aardig te blijven. Dat blijkt maar weer uit de recentste aflevering van boer zoekt vrouw. Volgens kijkers liet de Zeeuwse Elise, die duidelijk dol is op boer Bastiaan, zichzelf behoorlijk kennen.

Voelt ze zich bedreigd?

In de vorige aflevering was al te zien dat Milou, de andere vrouw die nog in de race is voor het hart van Bastiaan, behoorlijk wat misgunnende opmerkingen moest incasseren. Zo vond Elise dat Milou wel als hun huishoudster mocht werken als zij en Bastiaan samen gingen wonen. Ook in de aflevering van gisteravond kwamen er paar opmerkelijke uitspraken uit de mond van Elise. Volgens kijkers voornamelijk omdat ze zich nogal bedreigd voelde door Milou, die erg nieuwsgierig is naar het werk van Bastiaan en veel vragen stelt. Aangezien de boer nogal graag over zichzelf praat, kon hij al die vragen wel waarderen.
,,Pas op dat je je nagels niet breekt”, zei Elise gemeen tegen Milou en even daarvoor vond ze dat Milou deed alsof ze op ‘een kinderfeestje’ was, alleen omdat ze op een van de grote machines wilde rijden.

‘Geen interesse’

Kijkers hebben dus een duidelijke voorkeur voor Milou, maar hopen toch dat Bastiaan kiest voor Elise. De boer blijkt namelijk nogal tegen te vallen bij de BZV-fans. Hij is niet echt geïnteresseerd in de vrouwen zelf, stelt bijna geen vragen en zoekt geen toenadering naar hen. Van een romantisch moment is nog steeds geen sprake geweest. Terwijl Milou zelf haar twijfels heeft, wil Elise er helemaal voor gaan. Zij vertelde eerder dat ze het gevoel heeft dat zij en Bastiaan voorbestemd zijn en kan niet wachten haar leven met Bastiaan te beginnen.

Meer DenD