Boer Marc is vader geworden!

Door: Tanja Brouwer
25-01-2019

Boer Marc, bekend van Boer zoekt Vrouw Internationaal, en zijn vriendin Merel zijn ouders geworden van een jongetje! Ze hebben hem de naam ‘Vos Melle Jels’ gegeven. Afgelopen zondag is Merel van hem bevallen.

Tekst gaat verder onder advertentie

Namen

,,Het is echt een gek gevoel. Je bent opslag verliefd en je weet dat je alles voor dat mannetje wil doen. En elke keer als je hem ziet, komt er soort drug vrij die je helemaal gelukkig maakt. Te gek! En niet goed te omschrijven”, zegt Marc op de website van het populaire programma.

Marc, die in Zambia woont, en Merel, die nog steeds in Nederland woont, hebben de namen zorgvuldig uitgekozen. Merel heeft nog een zoontje uit een eerdere relatie en hij heeft de naam Wolf. De naam Vos vond ze daar leuk bij passen. Melle is de keuze van Marc.

Woonplaats

De boer is van plan ooit wel terug te verhuizen naar Nederland, maar dat kan nog even duren. ,,Als Vos vier is en hij naar school moet, denk ik dat ik naar Nederland terugkom, of zelfs eerder. Scholing is gewoon erg goed in Nederland. Ik probeer steeds meer m’n thuisbasis in Nederland te maken, maar toch moet ik voor m’n werk nog wel in het buitenland zijn. ”

 

Meer DenD