‘Cara Delevingne en Ashley Benson getrouwd voor een prikkie’

Door: DitjesDatjes
04-08-2019

Model Cara Delevingne en actrice Ashley Benson zijn stiekem getrouwd. Volgens The Sun zou de bruiloft al eerder dit jaar hebben plaatsgevonden in het wilde Las Vegas.

In het zwart

Het was een kleine ceremonie. De Britste Cara (26) en en Amerikaanse Ashey (29) waren in het zwart gekleed voor hun intieme bruiloft. Ze gaven het ja-woord aan elkaar met een Elvis look-a-like als trouwambtenaar in de wereldberoemde Little Las Vegas Kapel. Hoe klein de bruiloft ook was, er waren grote namen te gast. Van actrice Charlize Theron tot actrice Sophie Turner en de Jonas Brothers.

Geen ‘million dollar wedding’

Geen miljoenen dollars en poespas zoals iedereen gewend is van celebrity bruiloften. De ceremonie zou maar liefst zo’n 220 euro hebben gekost!

Simpel, rustig en makkelijk

Michael Kelly, de eigenaar van de trouwkapel bevestigd hun liefde: ,,Ze waren zeker van hun zaak en zeker van hun gevoelens voor elkaar” zegt hij. ,,Ze waren toegewijd aan elkaar en hadden allebei een grote glimlach op hun gezicht. Je kon zien dat ze het serieus namen, maar dat ze wel veel plezier hadden. Ze hielden het simpel, rustig en makkelijk” aldus Kelly.

Matchende ringen

In juni had het lesbische stel hun één-jarige jubileum. Dit onthulde Cara toen op Instagram. Al snel, zo’n vier weken later, gingen er al geruchten de wereld in dat de twee zouden zijn verloofd. De tortelduifjes werden namelijk al gespot met matchende ringen om hun vingers tijdens hun vakantie in Frankrijk.

 

 

Meer DenD