Charlie schrijft ode aan boerin Annemiek

Annemiek Koekoek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Charlie-Robinson Poortvliet is overduidelijk stapelgek boerin Annemiek. Op zijn website schrijft hij een stuk over de boerin waarin hij schrijft hoe geweldig zijn nieuwe liefde is.

‘Ze geeft me rust’

Annemiek Koekoek had tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw niet het geluk aan haar kant staan. Hoewel ze meer dan 600 brieven kreeg van mannen die allemaal interesse in haar hadden, kon ze niet één leuke vinden. Gelukkig bracht het programma van de KRO-NCRV toch nog liefde, want toen Charlie een van de laatste afleveringen per toeval zag, viel hij als een blok voor de koeienboerin. En wat bleek? Toen Annemiek de Instagram van Charlie bekeek was zij ook in hem geïnteresseerd.

,,Haar gevoeligheid, diepgang en intelligentie vielen me op”, schrijft Charlie op zijn website over Annemiek. ,,In de zeven weken dat we elkaar nu kennen, ken ik Annemiek als een leuke, spontane, intelligente, mooie en eerlijke dame!”, gaat hij verder. Hij moest wel even wennen aan het boerenleven, want hij schrijft dat hij met witte sneakers op de boerderij aankwam. ,,Maar ze is zo lief geweest om echte klompen voor me te kopen, zodat ik als ik mee de koeien ga halen niet met donkere sneakers uit het weiland kom.” Bij Annemiek lijkt de man zich helemaal thuis te vielen. ,,Bij en met Annemiek zijn geeft me rust en maakt me gelukkig.”

Romantisch en verliefd


De boerin lijkt zelf ook eindelijk gelukkig te zijn. Op haar Instagram deelt ze een foto van hen samen waarbij ze schrijft dat ze samen de koeien zijn gaan halen en helemaal nat zijn geregend. Ze gebruikt de hashtags ‘romantisch’ en ‘verliefd’.

https://www.instagram.com/p/CCIvpxJJdJm/

Tags

Boer zoekt vrouwboerin AnnemiekBZVCharlieLiefdepartner

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie