Chateau Meiland genomineerd voor Gouden Televizier-ring

Door: Ditjes en Datjes
26-09-2019

Naast Beste Zangers, Expeditie Robinson is ook Chateau Meiland in de running voor de Gouden Televizier-Ring. Dit is zojuist bekend gemaakt door het Televizier magazine zelf, die het gehele evenement organiseert.

Kijkcijferkanon

De Gouden Televizier-Ring, de belangrijkste publieksprijs in televisieland. En terecht dat Chateau Meiland is genomineerd met zo’n 1,2 miljoen kijkers. Zo eindigt het programma in de kijkcijfer top 25 en is dus allesbehalve een eendagsvlieg.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is voor de vijfde keer genomineerd voor de felbegeerde prijs, maar heeft zich nog nooit als winnaar mogen bekronen. Zo is het voor Dennis Weening zijn allerlaatste kans op de Ring. De presentator is namelijk niet aanwezig in het nieuwe seizoen.

Beste Zangers

Voor Beste Zangers is dit de tweede keer dat zij kans maken op de televisieprijs. Het AVROTROS-programma was al in 2017 genomineerd maar Lubach was destijds de grote winnaar die de prijs in ontvangst nam.

Succes

Uiteraard is het voor Chateau Meiland de eerste nominatie gezien het programma pas sinds dit jaar op de buis te zien is. De Meilandjes maken een grote kans op de Ring. De reallifesoap is al populair sinds dag één van de uitzending. Door groot succes is het tweede seizoen al begonnen en is te zien op SBS.

Meer DenD