Clijsters zegt deelname toe aan ‘sterkste competitie in VS ooit’

Door:
16-06-2020

Kim Clijsters heeft haar deelname aan de Amerikaanse competitie World TeamTennis toegezegd. De 37-jarige Belgisch-Limburgse gaat spelen voor New York Empire. De voormalige nummer 1 van de wereld krijgt de Duitse Sabine Lisicki, de Tsjechische Kveta Peschke, de Amerikanen Jack Sock en Mardy Fish en de Brit Neal Skupski als ploeggenoten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Nooit eerder was ons deelnemersveld zo sterk”, zei de Amerikaanse competitie trots. Doordat het circuit al maanden stilligt grijpen tennissers massaal hun kansen om wedstrijden te spelen en zich toch te verzekeren van wat inkomsten.

Ook Australian Open-winnares Sofia Kenin en Sloane Stephens maken hun opwachting in de competitie voor mannen en vrouwen. De Nederlandse dubbelspecialist Jean-Julien Rojer is ook van de partij.

De 45e editie van World TeamTennis voor gemengde teams zal van 12 juli tot 2 augustus in The Greenbrier Resort in White Sulphur Springs (West Virginia) plaatsvinden. Het wordt het eerste grote tennistoernooi na de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Het complex kan 2.500 toeschouwers plaats bieden, maar conform de richtlijnen van de staat West Virginia wordt dat tot 500 beperkt.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD