Coronatest voor Brady op eerste werkdag bij Buccaneers

Door:
23-07-2020

Het eerste bezoek van Tom Brady aan het trainingscomplex van zijn nieuwe American footballclub Tampa Bay Buccaneers heeft maar even geduurd. De quarterback, die New England Patriots na 20 jaar heeft verlaten, meldde zich donderdag op het complex om zich te laten testen op het coronavirus. De 42-jarige superster van de NFL keerde daarna weer terug naar huis.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Brady laat zich in de komende dagen nog een keer testen. Als beide uitslagen negatief zijn, kan hij maandag echt gaan beginnen. De Buccaneers beginnen dan aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het is de bedoeling dat de NFL in september van start gaat.

De organisatie van de American footballcompetitie is wel nog steeds in gesprek met de spelersvakbond over tal van voorwaarden, onder meer wat betreft vermindering van de salarissen als er geen geheel seizoen kan worden gespeeld. “Er zijn meer vragen dan antwoorden, maar we moeten vertrouwen hebben in onze leiders”, schreef Brady deze week op Twitter. “Laten we verenigd blijven en de noodzakelijke antwoorden eisen van de NFL. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD